Massage Nacka

Det finns många skäl till varför människor kommer till oss för massage i Nacka. Du kan antingen gå på regelbunden massagebehandling i förebyggande syfte eller för att linda en akut skada. Vi är alltid redo att ge dig den bästa massagen när du besöker oss.

Fördelar med massage

 • Det ökar musklernas syresupptagningsförmåga
 • Du förbättrar blodcirkulationen Du blir mer harmonisk i hela kroppen
 • Frisättningen gör att vi får lättare att koncentrera oss
 • Du kan minska din oro och förebygga en depression
 • Det påskyndar din läkning och stärker ditt immunförsvar.

Det här var bara ett axplock av alla positiva effekter som kommer av regelbunden massage. I dagens stressade och hektiska samhälle förtjänar vi alla en skön paus. Då kan en massage hos oss på Geete i Nacka precis det du behöver för att återhämta dig. Du väljer själv om du vill komma regelbundet eller bara då och då. Vi finns när det passar dig!

Utmaningar / problem, muskelspänningar, triggepunkter, etc
Känner du dig stel i nacke, rygg, axlar eller kanske allt ihop? Och har du provat det mesta utan framgång? Då kan massagebehandling vara precis det du behöver för att mjuka upp dina leder.

Vi anpassar varje behandling så den passar dig och din kropp. Våra massageterapeuter är utbildade på en rad tekniker och behandlingsmetoder. Därför kan vi se vad som är bäst för dig. Några av de besvär som vi kan behandla med massage är följande:

 • Nackspärr
 • Ledbesvär
 • Ryggskott
 • Huvudvärk
 • Trötta axlar

Vår massage hjälper dig dessutom att komma ner i varv och bara bli en mer harmonisk människa. Det är verkligen en win-win!

Klassisk massage i Nacka

Harmoni

Du blir mer harmonisk i hela kroppen. Frisättningen gör att vi får lättare att koncentrera oss

Syresupptagningsförmåga

Det ökar musklernas syresupptagningsförmåga och skapar lugn i kroppen.

Du förbättrar blodcirkulationen

Det påskyndar din läkning och återhämtning i kroppen.

Triggerpunkter

Inom massagevärlden pratar man mycket om triggerpunkter. Men vad är det egentligen och hur påverkar det dig och din kropp? 

En triggerpunkt är enkelt förklarat en smärtsam punkt i en muskel. De går även under namnet muskelknutor. Kanske har du upplevt samma smärta på samma ställe under en längre tid? Då har du med största sannolikhet en triggerpunkt.

Muskelknutor kan vara väldigt besvärliga och orsaka mycket obehag. Det är vanligt om du har ett statiskt arbete eller överanstränger dig under en längre tid. Vi är redo att råda bot på alla dina besvär.

Hur kan klassisk massage hjälpa dig?

Klassisk massage eller svensk massage som det också kallas i vissa länder är en av våra populäraste behandlingar här i Nacka. Det är inte så konstigt! Om du lider av muskelvärk, träningsvärk eller muskelknutor kan klassisk massage vara precis det du behöver. Dessutom blir du mer avslappnad i hela kroppen.

Det är inte konstigt att många idrottare går på klassisk massage med jämna mellanrum. De får en muskelförebyggande behandling och återhämtning i ett och samma paket. Men det är inte allt! Vår klassiska massage i Nacka kan även hjälpa dig som har följande besvär:

 • Tennisarmbåge
 • Ischias
 • Musarm

Kom ihåg att massagen är lika effektiv i förebyggande syfte som när ett problem har uppstått. Vänta inte tills kroppen säger ifrån! Påbörja din resa för att må bättre i både kropp och själ med regelbunden klassisk massage. Du är varmt välkommen till oss på Geete massage i Nacka så vi kan se hur vi kan hjälpa just dig.